الزام به تنظیم سند
الزام به تنظیم سند
Blog Article
وکیل مشاوره دادخواست الزام به تنظیم سند متن نمونه
سند رسمی نشانه مالکیت است و در اکثر موارد فقط با وجود سند رسمی حق مالکیت اعلام می شود. بنابراین برای انجام هر نوع معامله (اعم از منقول و غیرمنقول) باید سند رسمی داشته باشد و در جریان معامله به شخص دیگری منتقل شود. شایان ذکر است تنظیم سند رسمی در حین معامله از تعهدات فروشنده یا مالک می باشد. الزام به تنظیم سند , نمونه متن دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ملک , رد دادخواست الزام به تنظیم سند , نمونه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ملک مشاع , فرم خام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی , الزام به تنظیم سند چقدر طول میکشد , قانون جدید الزام به تنظیم سند رسمی , موانع الزام به تنظیم سند رسمی , قانون الزام به تنظیم سند حتی اگر فروشنده سند رسمی ایجاد عذر تهیه نکند. خریدار می تواند تحت عنوان الزام به تنظیم سند رسمی اقامه دعوی نماید. به همین مناسبت در این مقاله قصد داریم در مورد شرایط دعوی مستلزم تنظیم سند رسمی بیشتر بگوییم.
الزام به تنظیم سند رسمی
بدیهی است که سند رسمی ارزش و رسمیت بیشتری نسبت به سند عادی دارد. اما گاهی انتقال مالکیت با سند رسمی انجام نمی شود. و در بسیاری از موارد افراد با استفاده از سند عادی مالکیت را منتقل می کنند. اما گفته می شود همه مالکان موظفند با تنظیم سند رسمی مالکیت خود را بر ملک ثابت کنند و از مزایای قانونی لازم بهره مند شوند. در واقع تشکیل سند رسمی به معنای انتقال تعهد بیش از حد در فرآیند مالکیت نیست. و حتی اگر شخصی ملکی را شفاهی از دیگری بخرد. می توانید از او بخواهید که سند رسمی برای تشخیص این انتقال تنظیم کند. با این حال، در این مقاله فرض میکنیم که شخصی از دیگری پول خریده است، اما طرف مقابل از تنظیم سند رسمی خودداری میکند. در چنین شرایطی خریدار موظف است الزام به تنظیم سند رسمی را درخواست کند و از دادگاه بخواهد که فروشنده را متقاعد کند. تا بتواند مالک اموالی شود که رسماً به دست آورده است. بنابراین دعوای مستلزم تنظیم سند رسمی، دعوی قانونی و موجه است.
نمونه مدارک مورد نیاز جهت تنظیم سند رسمی .
در ذیل به صورت موردی به مدارک مورد نیاز جهت اقامه دعوی مستلزم تنظیم سند رسمی (املاک) اشاره خواهیم کرد: وجود قرارداد الزامی است. در این قرارداد باید تعهد به انتقال ملک به عنوان بخشی از تعهدات فروشنده به وضوح بیان شود. حضور فروشنده در دفاتر اسناد رسمی برای امضای سند انتقال الزامی است. ضمناً بهتر است برای غیبت او در اداره جریمه در نظر گرفته شود. اگر خریدار اظهارنامه ای را برای فروشنده برای حضور در دفتر اسناد رسمی ارسال کند، یک نسخه از این اظهارنامه باید به دادخواست پیوست شود. ارائه دلایل معتبر برای اثبات مالکیت خریدار بر معامله الزامی است. و سوابق مربوط به دادخواست ضمیمه شود. اگر معامله ملکی باشد. قبل از طرح دعوا باید از وجود برگه پایان کار و گواهی عدم تخلف از شهرداری اطمینان حاصل نمایید. زیرا صدور و انتقال سند مستلزم اتمام کار و گواهی عدم تخلف از شهرداری است. و بدون آن نمی توان انجام داد. هر چیزی که معامله می شود باید ثبت شود یا در مرحله ثبت باشد. زیرا هر چیزی که ثبت نشده و یا در مرحله ثبت نیست در ارتباط با انتقال رسمی سند نخواهد بود. تهیه و ارسال دادخواست به تعداد فروشندگان الزامی است.
رویه های فرآیندی که مستلزم تهیه سند رسمی است.
برای طرح دعوی باید سند رسمی تنظیم شود تا مراحلی به ترتیب انجام شود. بنابراین برای توصیف این مراحل، لازم است مفروضات و حالات مختلف را از یکدیگر متمایز کرد.
مورد اول: فرض را بر این می گذاریم که طرفین پرونده برای انجام فعالیت های مربوط به تنظیم سند، تاریخ مشخصی را برای مراجعه به دفترخانه تعیین کرده اند. در چنین حالتی بدیهی است که فروشنده و خریدار باید در تاریخ مقرر در دفترخانه حاضر شوند. همچنین در صورت عدم حضور فروشنده. خریدار موظف به درخواست گواهی غیبت از دفتر می باشد. شایان ذکر است خریدار به کمک این گواهی و در دست داشتن آن می تواند با سهولت و سهولت بیشتری امتناع فروشنده از تنظیم سند رسمی را به دادگاه ثابت کند.
حالت دوم: در این فرض هیچ یک از طرفین در قولنامه تاریخ حضور نزد سردفتر را مشخص نکرده اند. در چنین حالتی خریدار موظف است اظهارنامه ای را برای فروشنده ارسال کرده و از او دعوت کند در روز و ساعت معینی به دفتر مراجعه کند. اما در صورت عدم حضور فروشنده و عدم حضور در دفتر.
آگاهی از مراحل یک فرآیند قضایی که مستلزم تنظیم سند است.
در گام اول لازم است خواهان به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کند. وی باید بتواند درخواستی را در مورد الزام تنظیم سند رسمی در سامانه ثنا ثبت کند. همچنین ثبت مدارکی از قبیل مبایعه نامه، گواهی عدم حضور در دفترخانه و ... در این سامانه برای متقاضی الزامی است.
در مرحله دوم دادگاه به بررسی اسناد می پردازد. سپس مدیر دفتر زمان رسیدگی را تعیین می کند. و شاکی می تواند در زمان مقرر به همراه وکیل خود برای پیگیری روند شکایت به دادگاه مراجعه کند.
در گام سوم دادگاه به کل پرونده رسیدگی کرد. و البته رای هم صادر کرد. در این مرحله اگر شخص به رأی صادره در دادگاه اعتراض کند. او می تواند در مهلت تعیین شده از سوی دادگاه نسبت به حکم تجدیدنظرخواهی کند.
در آخرین مرحله و پس از قطعی شدن حکم صادره از سوی دادگاه، فروشنده موظف است ظرف مدت 10 روز کاری به دفترخانه مراجعه کند. و در صورت عدم مراجعه متهم به دفتر، دادگاه نماینده ای را برای تنظیم سند به آنجا اعزام می کند.
آزمایشی که نیاز به تنظیم سند رسمی دارد چقدر طول می کشد؟
مدت رسیدگی به دعوی مستلزم تنظیم سند با توجه به شرایط و همچنین وجود یا عدم وجود شرایط لازم متفاوت است. باید گفت برای اطمینان از این موضوع بهتر است با دفاتر خدمات حقوقی تماس بگیرید.
شرایط مورد نیاز الزام به تنظیم سند
وجود شرایط به دعوی شکل قانونی می دهد. اما بدون وجود این شرایط خاص، دعوی فاقد ماهیت حقوقی بوده و قابل طرح در دادگاه و رسیدگی مراجع ذی ربط نیست. به عنوان مثال، در فرآیندی که نیاز به تهیه سند رسمی مالکیت دارد:
وجود رابطه قراردادی بین طرفین دعوا الزامی است. این رابطه قراردادی را می توان قولنامه نامید. الزام به تنظیم سند , نمونه متن دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ملک , رد دادخواست الزام به تنظیم سند , نمونه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ملک مشاع , فرم خام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی , الزام به تنظیم سند چقدر طول میکشد , قانون جدید الزام به تنظیم سند رسمی , موانع الزام به تنظیم سند رسمی , قانون الزام به تنظیم سند قطعاً در این صورت طرفین باید متعهد به حضور در دفتر باشند. لازم به ذکر است حضور در دفتر به منظور تنظیم سند رسمی انجام می شود. و در صورت عدم حضور افراد باید مبلغی به عنوان جریمه پیش بینی شود. در فرآیندی که مستلزم تنظیم سند رسمی ملک است، فروشنده الزاماً باید مالک قانونی ملک مورد نظر باشد. در فرآیندی که مستلزم تنظیم سند رسمی ملک است، تحت هیچ شرایطی نباید ملک مورد توقیف قرار گیرد. بلکه ملک باید قابل انتقال باشد. در صورت الزام به تنظیم سند رسمی ملکی، حضور خریدار با مابقی مبلغ در دفترخانه الزامی است.
شایان ذکر است این موارد و موارد مشابه از مهمترین شروط فرآیندی است که نیاز به تنظیم سند رسمی دارد.
در رابطه با دعوی، کسب اطلاع از نکات مهم حائز اهمیت است. در واقع لازم است مردم با این نکات آشنا شوند تا بتوانند بهتر و زودتر حق خود را بازپس گیرند. در زیر در مورد این نکات بیشتر خواهیم گفت:
هزینه دادرسی: لازم به ذکر است در فرآیندی که مستلزم تنظیم سند رسمی است، هزینه دادرسی به میزان سه و نیم درصد ارزش ملک می باشد. باید گفت در بسیاری از موارد ارزش متعارف ملک ملاک نیست. و این کارشناسان هستند که ارزش ملک را تعیین می کنند.
اسناد معتبر: در صورتی که قرارداد خود را روی کاغذ ننوشته باشید و آن را امضا و مهر نکرده باشید. احتمالاً شانس موفقیت کمتری در یک دعوی قضایی خواهید داشت. زیرا دادگاه از شما اسناد و مدارک معتبر می خواهد و همانطور که می دانید قراردادهای شفاهی و کتبی سند معتبری نیستند.
مال نباید رهن شود: در هر حال مال مورد اختلاف باید مجانی باشد یعنی به هیچ وجه نباید این مال در رهن و توقیف قرار گیرد.
پیش پرداخت ودیعه: سپرده یا خسارت از جمله وجوهی است که باید در قرارداد ذکر شود. با در نظر گرفتن این مبلغ، طرف مقابل مکلف به پرداخت آن در صورت غیبت و عدم حضور در دفتر می باشد. ضمناً رسیدگی به این مورد، طرف مقابل را ملزم به حضور در دفتر می کند. و به قولش وفا کند.
یادداشت ها و نکات مهم برای درخواست تنظیم سند.
سابقه ثبت: محاکمه ای که مستلزم تنظیم سند رسمی باشد تنها زمانی در مراجع قضایی موجه خواهد بود که ملک مورد اختلاف در مراجع قضایی به ثبت رسیده باشد. بنابراین داشتن سابقه ثبت شده مهم است.
الزام به تنظیم سند , نمونه متن دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ملک , رد دادخواست الزام به تنظیم سند , نمونه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ملک مشاع , فرم خام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی , الزام به تنظیم سند چقدر طول میکشد , قانون جدید الزام به تنظیم سند رسمی , موانع الزام به تنظیم سند رسمی , قانون الزام به تنظیم سند
ثبت دادخواست برای تنظیم سند رسمی مالکیت ملکی چگونه لازم است؟
برای ثبت دادخواستی که نیاز به تنظیم سند رسمی مالکیت ملکی دارد چه مواردی لازم است؟ الزام به تنظیم سند , نمونه متن دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ملک , رد دادخواست الزام به تنظیم سند , نمونه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ملک مشاع , فرم خام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی , الزام به تنظیم سند چقدر طول میکشد , قانون جدید الزام به تنظیم سند رسمی , موانع الزام به تنظیم سند رسمی , قانون الزام به تنظیم سند تکلیف سند مالکیت مشترک چیست و برای طرح این ادعا چه مدارکی لازم است؟
ثبت دادخواست برای تنظیم سند رسمی ملکی چگونه لازم است؟
گزارش اطلاعیه: فرآیند الزام به تنظیم سند رسمی اختلاف حقوقی بین بسیاری از خریداران و فروشندگان املاک در کشور است. باید بدانید که طبق قانون به تمام اموالی که قابل انتقال و نقل و انتقال نیستند (مانند املاک) املاک گفته می شود. معمولاً پس از امضای قرارداد قانونی فروش ملک (و دریافت وجه توافقی) هر فروشنده باید سند مالکیت را به نام خریدار جدید تغییر دهد.
در صورتی که فروشنده این کار را در مهلت تعیین شده انجام ندهد، خریدار می تواند به دادگستری مراجعه کند و تقاضای تنظیم سند رسمی کند.
قانون جدید مستلزم تنظیم سند رسمی چیست؟
تقدیم دادخواست مستلزم تنظیم سند رسمی از اقدامات مربوط به دعاوی حقوقی است. بنابراین شامل مجازات کیفری نمی شود. با توجه به حساسیت بالای طرح این نوع دادخواست مراجعه به وکیل ملکی و یا سایر نقاط کشور کمک شایانی خواهد کرد.
در مورد دلیل ثبت این نوع درخواست حقوقی باید بدانید که اگر ملکی را با قرارداد قانونی خریداری کرده اید و مالک قبلی از ارائه سند مالکیت به نام شما خودداری می کند، شما به عنوان مالک قانونی جدید می توانید درخواست خود را ارائه دهید. دادخواستی که نیاز به تهیه اسناد رسمی ثبت نام دارد.
همچنین لازم به ذکر است که پرونده این دعوا باید در دادگاه قضایی محل وقوع ملک مورد رسیدگی قرار گیرد.
متن نمونه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مالکیت.
با توجه به شرایط پرونده قضایی که مستلزم تنظیم سند رسمی است، بهتر است افراد به مصادیق مختلف دادخواست رسیدگی کنند. البته تنظیم دادخواست حقوقی کار ساده ای نیست و اکثر افراد برای رسیدن به نتیجه مطلوب به یک وکیل خوب در تهران نیاز خواهند داشت.
گاهی افراد به صورت انفرادی و بدون اطلاعات لازم برای وادار کردن فروشنده به امضای اسناد، دادخواست و شکایت می کنند. این اقدام احساسی در بسیاری از موارد منجر به رد درخواست قانونی فرد می شود.
در همین راستا و جهت اطلاع شما کاربران گرامی متن نمونه دادخواست درخواست تنظیم سند رسمی مالکیت ملکی را قرار داده ایم:
متقاضی: (خریدار)
خواننده: (فروشنده)
مطالبه: الزام خوانده به انتقال و تنظیم سند رسمی ششدانگ یک واحد ساختمانی با پلاک ثبتی ................ واقع در (آدرس دقیق ملک)، در مبلغ ....................................... ریال با احتساب کلیه خسارات قانونی.
دلایل و پیوست ها: 1. رونوشت مصدق قولنامه 2. پرونده ثبتی 3. در صورت لزوم نظر کارشناسی مربوط به دادخواست اخذ شود.
ریاست محترم دیوان عمومی دادگستری................
با احترام یادآور می شود: 1. پاسخگوی محترم مالک سابق شش دونگ وان باب... قسمت اصلی ....................... ..... ................ .... شهر ......................، واقع در ..... ............ 2. این ملک به صورت مبایعه نامه عادی مورخ .............. به اینجانب فروخته شده است. ...... (طبق مدارک پیوست).
حال با توجه به اینکه معامله از نوع ملکی است و در معاملات مربوط به اموال غیر منقول است، ثبت معامله به استناد مواد 10، 30 و 225 قانون مدنی و ماده 198 از تبعات عقد است. در قانون آیین دادرسی مدنی، خوانده مکلف است با تنظیم سند مالکیت رسمی اموال مزبور همراه با پرداخت کلیه خسارات وارده.
نمونه دادخواستی که نیاز به تهیه سند رسمی مالکیت دارد.
آیا متون عرایض مشابه یکدیگر هستند؟
البته با توجه به نوع ملک (آپارتمان، مغازه، زمین و ...) و شرایط پرونده، متن دادخواست ها و البته هزینه تشریفات لازم برای تنظیم سند رسمی ملک متفاوت خواهد بود. .
به عنوان مثال: در صورتی که موضوع دعوا «آپارتمان» باشد، افراد می توانند اطلاعات مناسب را از «دادخواست نمونه مستلزم تنظیم سند» کسب کنند.
نکات مهم لازمه الزام به تنظیم سند.
1. دعاوی مستلزم تنظیم سند رسمی در زمینه اموال غیرمنقول و غیرمنقول در محل وقوع ملک در دادگاه و در مورد اموال منقول به دادگاه محل سکونت خوانده اقامه می شود.
2- دعوی مستلزم تنظیم سند مالی رسمی و مستلزم پرداخت هزینه قانونی معادل 5/3 درصد ارزش منطقه ای ملک است.
3- برای محاسبه هزینه فرآیندی که نیاز به تنظیم سند رسمی دارد، ارزش منطقه ای ملک بر اساس مشخصات ظاهری و نوع مصالح استفاده شده و موقعیت جغرافیایی ملک و این مشخصات محاسبه می شود. مولفه های خاصی را رعایت کنید، اما کاملاً به سلیقه مدیر دفتر بستگی دارد. (دفاتر فعلی خدمات قضایی)
4- بهتر است خواهان همزمان با طرح دعوی، دعاوی تکمیلی دیگری نیز مطرح کند، از جمله اینکه در مورد سند آپارتمان، خوانده مکلف به تنظیم عمل انفصال و پایان کار و اخذ مالیات می باشد. 5- خواهان در صورت داشتن دلیل کتبی، عینی و محسوس برای درخواست خود و عدم وجود اظهارنامه کتبی بر اساس نظر وکلا می تواند اقامه دعوای تنظیم سند رسمی کند. در این دعوی یعنی بسیاری از محاکم دادگستری الزام به تنظیم سند و اثبات مالکیت را تجمعی نمی دانند.
6- طبق ماده 22 قانون ثبت عملیات املاک، ثبت نام الزامی است و ارائه سند عادی و تقاضای کار ملکی با سند عادی امکان پذیر نیست و طبق قانونگذار اسناد عادی. در مراجع دولتی پذیرفته نمی شوند.
7- آنچه در مورد فروش اشیاء و اموال معین موجود و مالی که ایجاد نشده و در واقع موضوع عقد تعهد به تسلیم وجهی است که در حال حاضر موجود نیست گفته شد. مانند قرارداد پیش فروش آپارتمان، تابع قوانین خاصی است که باید به آن رجوع کرد، مانند قانون پیش فروش آپارتمان.
الزام به تنظیم سند , نمونه متن دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ملک , رد دادخواست الزام به تنظیم سند , نمونه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ملک مشاع , فرم خام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی , الزام به تنظیم سند چقدر طول میکشد , قانون جدید الزام به تنظیم سند رسمی , موانع الزام به تنظیم سند رسمی , قانون الزام به تنظیم سند
سوالات متداول در مورد الزام به تنظیم سند رسمی مالکیت
1- برای خرید آپارتمان در مسکن مهر چه کاری باید انجام دهم و در اینگونه موارد چگونه انجام می شود، چگونه طرف ملزم به تنظیم سند رسمی است؟
با سلام من حدود دو سال پیش دو آپارتمان در حال ساخت (مسکن مهر پرند) خریدم و فروشنده هیچ اقدامی برای ثبت نام در سامانه مسکن مهر انجام نداده و ممکن است شرکت ساختمانی خانه را به آنها تحویل ندهد. معامله را لغو کنم؟ با تشکر از حکم دادگاه
پاسخ وکیل:
برای پاسخگویی باید قرارداد خود را بررسی کنید اما به طور خلاصه می توانید پاسخ دهید که ابتدا می توانید تعهد انجام تعهدات خود را از فروشنده مطالبه کنید و در صورت امتناع فروشنده می توانید از روش های دیگر پیش بینی شده در قرارداد استفاده کنید. آن را بگیرید. و در صورت کشف فساد در معامله، حتی با شرایط خسارت تاخیر و خسارت کاهش ارزش پول، می توانید پول خود را دریافت کنید.
2- آیا عدم درج ثمن در عقد بیع باطل است؟
سلام همکار عزیز من هم وکیل هستم و یک سوال از شما داشتم. شخصی ملکی را به دیگری می فروشد و به دلیل اطمینانی که به آن دارد قیمت معامله را در قرارداد قید نمی کند. برای قیمت معامله، قیمت معامله به صورت لفظی در نظر گرفته می شود. پس از مدتی، خریدار و فروشنده به توافق نمی رسند، فروشنده از ساختن نامیم توسط خریدار جلوگیری می کند و دادسرا برای متهم درخواست مجازات صادر می کند. با توجه به شکایت من و مبنای درخواست جریمه بر اساس شاهدی بود که گواهی داد ثمن معامله در قرارداد قید شده و موکلم پول را به خریدار داده و پرونده به دادگاه ارجاع شد. دادگاه استدلال کرد که چون قیمت معامله مشخص نشده است، معامله باطل است. آیا با این استدلال رای دادگاه صحیح است؟ به عنوان یک همکار لطفا مرا راهنمایی کنید که چه دادخواست و شکایتی باید ارائه کنم.
پاسخ وکیل:
ثمن یکی از ارکان عقد بیع است و بدون ذکر ثمن، عقد باطل است. البته گاهی این بحث هم مطرح می شود که ما عقد را معتبر می دانیم و بر اساس شرایط و شرایط قیمت را تعیین می کنیم. نظر کارشناسی اما قرارداد پیش فروش به نظر من بیع دارای محدودیت قانونی نیست و تابع قانون مدنی است و از این نظر جای بحث دارد.
3- فروش اموال شرکت چگونه است؟
یک قطعه زمین بین وراث وجود دارد. چندین بار ملک را به مزایده گذاشتم. یک مشتری نیز برای ملک وجود دارد. مشکل اینجاست که هر بار که می خواهند با اجرای دستورات هماهنگ کنند، نظر مشتری عوض می شود. ملک را بخرید و هر بار که مزایده شکست خورد، مشتری خرید نمی کند. نمی دانم چه کنم. جدایی وجود ندارد. الان یک سال است که در مشکلات مالی هستم. من نتوانستم این ملک را بفروشم و وراث هم با ما موافق نیستند.
پاسخ وکیل:
منظور شما این است که شما در ملکی با چند ورثه دیگر شریک هستید یا اینکه ملکی از یک ورثه به شما و چند ورثه دیگر به ارث رسیده است و در هر صورت سوال این است که چند نفر در آن ملک شریک و مالک هستند، اما در مورد چگونگی استفاده و نحوه فروش آنها موافق نیستند.
در این حالت فقط 2 راه وجود دارد، یا همه وراث بر فروش توافق می کنند یا به دادگاه مراجعه می کنند و حکم فروش را درخواست می کنند.
تنها راه فروش ملک مزایده است. برای تسریع در روند فروش، کاری که می توانید انجام دهید این است که مشتری پیدا کنید و با او هماهنگ کنید.
4- حق الوکاله بابت الزام به تنظیم سند رسمی چقدر است؟
ببخشید هزینه وکیل برای تنظیم سند چقدر است؟
پاسخ وکیل:
دستمزد وکلا برای ارائه خدمات حقوقی متفاوت است. وکلای موسسه حقوقی ما با تعیین حقوق منصفانه و رعایت هزینه های قانونی در دعاوی ملکی و دریافت حق الوکاله متعارف و معقول سعی در اعلام حقوق داشته اند.
هزینه های ما برای دعاوی ملکی تقریباً 5 تا 7 درصد ارزش ملک مورد اختلاف است.
5- چه رابطه ای بین وقف و فروش ملک وجود دارد؟
حدود چهار سال است که از پدر سالخورده و بیمارم مراقبت می کنم و البته او فلج شده بود و الان خدا را شکر حالش بهتر شده است. چند روز پیش پدر به لطف اهدای حیاط به من همه فرزندانش را دعوت کرد، اما دو برادرم مخالفت کردند، حالا چه کنم که حقم ضایع و تضییع نشود؟ من می توانستم مثل بقیه اعضای خانواده در شهرستان کار کنم اما پدرم اجازه نداد. لطفا راهنماییم کنید پدر با چند شاهد حیاط را به من بدهد؟ آیا در آینده مشکلی خواهم داشت یا باید حیاط را بفروشم؟
6- آیا روش اثبات مالکیت و تنظیم سند ملک موروثی را می دانید؟
سلام من از سایت کیانداد براتون پیام میفرستم. سلام خسته نباشید. ببخشید وقتتون رو گرفتم همسرم در جوانی چند هکتار زمین در شهر اردبیل داشت، به تهران آمد. شغل برادرم، من می خواهم زمین را کار کنم. من یک پسر دارم. وقتی آمدی آن را به تو پس می دهم. بعد از چند سال رفتیم دنبال زمین. به نام خود سه شاهد از همان روستا آوردند. ما شاهدان را نمی شناختیم، بنابراین هزینه وکیل را پرداخت نکردیم، نمی دانم چند سال بعد می توانیم کاری انجام دهیم. این بار از شاهدان پرسیدیم چرا دروغ گفتید؟ گفتند چون در این روستا همه مجبور به موافقت هستند. الان همسرم بازنشسته تامین اجتماعی است، با حقوق کم نمی توانیم وکیل بگیریم. ارزش زمین بسیار بالاست. پس از پس گرفتن آن، برای دریافت حقوق شما از زمین، به دنبال وکیل خواهند بود.
پاسخ وکیل:
حال به گفته شما دادگاه حکمی علیه شما صادر کرده یا بهتر است بگوییم ادعای شما مبنی بر اثبات مالکیت رد شده است. اشتباه بزرگ شما بعد از تملک زمین بدون عقد قرارداد با برادرتان این بود که وکیل نداشتید و وکیل انتخاب نکردید. راه صحیح طرح دعوی، اثبات مالکیت است.
برای دریافت مشاوره دقیق و صحیح باید با در دست داشتن مدارک به وکیل متخصص در امور حقوقی و املاک مراجعه کنید. این مورد شماست و مدرک مالکیت هم درخواست شماست و باید ریسک و هزینه های آن را بپذیرید و نمی توانید منتظر بمانید تا وکیل ریسک شما را تقسیم کند و برای شما شکایت کند و اگر به نتیجه رسیدید و از آن زمین پول بگیرید، هزینه وکیل را بپردازید. شاید یک وکیل این را بپذیرد، اما ما آن را توصیه نمی کنیم زیرا بیشتر یک پیشنهاد قمار است!
7- تصدیق سند به نام فرزند صغیر چگونه است؟
سلام من ده سال پیش ملکی خریدم که به نام پسر صغیر بود و با کفالت پدرش وکالت گرفتم. حالا بعد از چند سال اقدام به تفکیک سند و فروش خانه کردم. دفتر گفت که صغیر اکنون 18 سال دارد و وکالتنامه وی معتبر نیست. من به آنها دسترسی ندارم، چه کار کنم؟
پاسخ وکیل:
دفتر مرکزی اشتباه گفت!!!!!!!! این اشتباه است!!!!!!!! به یک دفتر مرکزی دیگر مراجعه کنید. طبق ماده 678 قانون مدنی، وکالت فقط با فوت یا جنون یا جنون یکی از طرفین باطل میشود نه بلوغ و رشد یا حجر.
طبق یک قاعده قدیمی برگرفته از فقه و البته برهان منطقی و عقلی یک سؤال، خلاف آن را تأیید نمیکند و در موارد شبهه، احکام باید محدود به تفسیر بوده و به قطعیت این امر اکتفا کنند. به درستی و توسط شخص ذیصلاح اعطا می شود و بلوغ و رشد را از اعتبار آن خارج نمی کند.
8- در خصوص الزام به تنظیم سند، ایراد سوم چگونه قابل اجرا است؟
در تابستان 96 یک آپارتمان در تهران با قرارداد عادی در بنگاه معاملات ملکی با امضا و مهر مشاور املاک و شاهد دیگری از سازنده (قرارداد عادی است و فاقد سند) پیش خرید کردم. کد رهگیری آن را دریافت کرد. دو مرحله پرداخت دیگر داشتم که برای آن چک هم تحویل دادم و رسیدی گرفتم که مشخصات چک پشت قولنامه بود. الزام به تنظیم سند , نمونه متن دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ملک , رد دادخواست الزام به تنظیم سند , نمونه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ملک مشاع , فرم خام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی , الزام به تنظیم سند چقدر طول میکشد , قانون جدید الزام به تنظیم سند رسمی , موانع الزام به تنظیم سند رسمی , قانون الزام به تنظیم سند من آپارتمان را در اردیبهشت 97 دریافت کردم و هنوز هم در آنجا زندگی می کنم. از قیمت معامله مبلغ 20 میلیون تومان باقی مانده است که باید هنگام تنظیم سند پرداخت کنم. ضمناً آپارتمان دارای وام بانک مسکن است که در آذرماه 97 علیرغم عدم وجود سند. تهیه شده به دلیل اتمام کار آماده نبود، با توافق بانک مسکن طی توافقنامه سه جانبه بین بانک، سازنده و کارمند، وام آپارتمان به نام کارمند واریز شد و تمام. . یک سال از پرداخت اقساط می گذرد.
چهار ماه پیش در مهرماه سال 98 به درخواست همسر سازنده، دارایی های ساختمان در اداره پنجم اسناد رسمی با اجرای مهریه که ارزش آن تقریبا برابر با ارزش ملک است، توقیف شد. .
با تمام مدارکی که توضیح دادم دادخواست اعتراض ثالث دادم و تقاضای تنظیم سند کردم و در متهم (طبق دستورالعمل قسمت ارشاد قضایی) 1- سازنده 2- همسر سازنده 3- دفتر پنجم. اسناد را نوشتم 4-بانک مسکن (که وام را به آن واریز کرده بودیم و مبلغ وام در است.
9- دعوی ابطال سند رسمی چه شرایطی دارد؟
با سلام قبل از اصلاحات ارضی دهه 30 در منطقه ای از چهارمحال بختیاری بر سر یک قطعه زمین با مالکان همسایه اختلاف داشتم و تا سال 1361 خلع ید شدیم ولی اولاً اصلاحات ارضی در آن صورت نگرفت. کشور ملک مورد نظر و ملک مورد نظر اساساً ما آن را ساختیم و در سال 1361 پس از خلع ید از ملک مورد نظر، طبق قانون مشخص نشد تا اینکه در سال 1366، طرفین مخالف تمام زمین ما را که در اختیار داشتیم، ثبت کردند. تملک از سال 1930 تا 1986 و مجوز چرا و ما حتی چند سال پس از ثبت متوجه شدیم. حال سوال من از وکیل محترم است که آیا میتوانیم برای ابطال سند دعوی کنیم؟ زیاد
پاسخ وکیل:
پاسخ سوال شما پیچیده و مفصل است و نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد. توصیه می شود با مدارک و قضاوت به یک وکیل در شهر محل سکونت خود مراجعه کنید. اما به اختصار به شما پاسخ می دهیم که امکان طرح دعوای ابطال سند ملکی وجود دارد اما بستگی به کفایت و قوت دلایل شما و توجیه و قبول قاضی دارد.
10- راه های اثبات و اجرای قرارداد چیست؟
خسته نباشید من در سال 90 با قراردادی که به امضا و تایید شورای روستا و حتی اقوام همسرم رسید از همسرم در روستایی زمین خریدم. نقض معامله توسط طرفین باطل و باطل است پس از تنظیم قرارداد، اقدام به ساخت و ساز ساختمان کردم و حتی امتیازات آب، برق و گاز را به نام خود خریداری کردم و پس از چهار سال در سال 94 همسرم نیمی از آن را خرید. همان زمین از من تحت یک قرارداد. وی از بنده شکایت کرده و ادعا می کند که سوگندنامه ها کذب بوده و برای امانت نوشته شده است و از آنجایی که بنده اهل این روستا نیست و همه شاهدان از بستگان و هم روستاییان وی هستند در دادگاه ادعای وی را تایید می کنند. باید اشاره کنم که هیچ مدرکی دال بر دریافت وام و یا اقدامی در این راستا قبلا وجود ندارد. حال با این شرایط آیا دادگاه حکم به فسخ قرارداد می دهد؟ ممنون از راهنماییتون
پاسخ وکیل:
اصل بر صحت معاملات و وجود اراده و عزم در انجام آن است. مدعی معامله نادرست باید با ارائه دلیل ادعای خود ادعای خود را ثابت کند. تشخیص دروغ یا واقعی بودن معامله بر عهده قاضی دادگاه است. در مورد شما به نظر می رسد معامله انجام شده و صرف ادعا قابل قبول نیست، اما همانطور که گفتید همه چیز به قضاوت و تصمیم قاضی بستگی دارد.
11- برای الزام به تنظیم سند پیش خرید ملک چه کار باید بکنم؟
من در تاریخ 99/11/09 یک خانه پیش خرید کردم و قرارداد بین تاریخ سند و چک 1388/02/10 است اما بدون اعلام دفتر مشخص اما چند روز بعد در یک ملک با رهگیری قرارداد بسته شد. کد 9609/14 تاریخ چک و سند در تاریخ 93/08/15 صادر و در دفترخانه مشخص گردید. اما من نمی توانستم عدم حضورشان را بپذیرم، حالا برای نبودشان چه کنم و پیگیری کنم تا خسارت را از آنها دریافت کنم. تاریخ چک 99/10/02 می باشد. من می توانم هزینه سند را برای چند روز تنظیم کنم. من از آنها کمک می گیرم اما برای من خیلی سخت است که بروم چک را پر کنم و بعد بروم اظهارنامه بدهم.
پاسخ وکیل:
پاسخ سوال شما مفصل است و نیاز به توضیح و مستند دارد، اما به طور خلاصه پاسخ داده می شود که:
از دو قراردادی که دارید، آخرین قرارداد معتبر است و قرارداد قبلی با امضای قرارداد جدید عملاً فسخ شده است. عدم حضور هیچ ویژگی خاصی ندارد، بنابراین به هر نحوی می توانید ثابت کنید که به تعهد خود عمل کرده اید یا مایل به انجام آن هستید و در صورت استنکاف طرف مقابل از انجام تعهد می توانید به دادگاه مراجعه کنید. و دادخواست اجبار طرف را به انجام تعهد تنظیم سند رسمی تقدیم نماید.
در هر صورت در صورت اصرار به دریافت گواهی عدم حضور می توانید برای طرف اظهارنامه ارسال و تاریخ را مشخص کنید و در آن تاریخ چک عدم حضور انجام دهید. توجه داشته باشید که سردفتر الزامی به صدور گواهی عدم حضور ندارد و در قانون و مشخصاً در قسمتی از ثبت نام، دفاتر اسناد رسمی به صدور گواهی عدم حضور تشویق شده اند (لازم نیست).
12- لطفا در مورد الزام تنظیم سند مالکیت اطلاع دهید؟
در مورد، من یک آپارتمان را پیش خرید کردم و بعد از ساخت آن را فروختم. خریدار آن را به دیگری فروخت و در خانه ساکن شد. الزام به تنظیم سند , نمونه متن دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ملک , رد دادخواست الزام به تنظیم سند , نمونه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ملک مشاع , فرم خام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی , الزام به تنظیم سند چقدر طول میکشد , قانون جدید الزام به تنظیم سند رسمی , موانع الزام به تنظیم سند رسمی , قانون الزام به تنظیم سند سازنده تلاش کرد تا پایان کار را به دست آورد.
منبع دانش: سایت www.adljou.com
ساخت بک لینک و تولید محتوی یونیک
آژانس دیجیتال مارکتینگ مکس آنلاین
Report this page